HÄSTAR VI MINNS

HÄSTAR VI MINNS

Prince Brownie

Valack f. 1996

imp. England

Vi köpte Brownie 2006 och jag har tillsammans med denna fantastiska ponny tävlat upp till LA hoppning och nationell FEI dressyr. Vi vann bla. DIV I med Bollebygds RKs lag och gick vidare till Eliten, tog två silver på DM och vann KM på ridklubben flera gånger. Tyvärr fick vi ta bort Brownie sommaren 2014 pga. skada. Brownie har lärt mig otroligt mycket och är idag mitt "mått" på hur det ska kännas när man rider. Jag strävar alltid efter "Brownie-känslan" och när man väl når den, då är det en fröjd att rida!


Fantazie

Sto f. 2004

e. Feno-me u. Börsgårds Zanlight ue. Zansibar

Fantazie är vår egen uppfödning undan Zanlight. Fantazie har alltid vart väldigt speciell, ett energiknippe med en underbar personlighet och smidig som en katt. Vi brukar säga att Fantazie lärde mig att hantera bockningar, stegringar och att hålla balansen när en häst hittar på bus. Fantazie gick till riksfinal som lovande dressyrponny 2007 och som lovande hopponny 2008. Vi har startat upp till LA/LA och sedan 2012 bor hon i Gävle hos en underbar familj!


Dornenkönigs Falea


Sto f. 2001


e. Dornenkönig - Donator


Falea var vpr prinsessa i 5 år! Hon har lärt mig väldigt mycket och tillsammans har vi tävlat upp till MSVA dressyr och 115cm hoppning! Nu bor hon i Munka LJungby!

Börsgårds Zanlight

New Forest Sto f. 1986

E. Zansibar - Prinsen

Ägare : Fam. Gustavsson

Zannie har vart i vår ägo sedan 1994 men tyvärr fick vi ta bort henne sommaren 2016 pga ålder.  Tidgare har Zannie tävlat upp till LA/LA med Emma, min syster och LB/LB med mig. Hon har sedan vart sällskap, barnponny och maskot!

Elin Gustavsson Unghästutbildare, Töllsjövägen 23, 517 92 Bollebygd   

info@elingustavsson.se     +46 703 86 89 87